Pokrenute web stranice Udruge Bonus

Udruga stradalih u prometnim nezgodama Bonus pokrenula je ovih dana svoje web stranice, ove koje upravo čitate, na adresi www.naknadastete.hr. Sama adresa poveznice već govori dovoljno o tome što udruga planira raditi i kako vam možemo pomoći ukoliko ste se našli kao sudionik u prometnoj nesreći. No, čak i više od toga, voljeli bismo vas informirati o pravnoj regulativi, najčešćim slučajevima, problemima koji se pojavljuju u prekršajnim i kaznenim sudskim postupcima te postupcima naknade štete kako biste, u tom nesretnom trenutku kada ste već imali nezgodu, znali kako ispravno postupiti.

Udruga Bonus svojim članovima nudi niz prednosti – o kojima možete pročitati na stranici putem koje se možete i učlaniti u našu udrugu – a za koje očekujemo da će biti zanimljive ne samo onima koji su pretrpjeli određenu štetu kao posljedicu prometne nesreće već i, općenito, za sve vozače koji jednostavno žele biti mirni i znati da, u slučaju manje nezgode ili veće prometne nesreće, imaju partnera na koga mogu računati jer su članovi naše udruge. Sva pravna podrška, liječnički savjeti i drugi savjeti koji bi vam mogli dobro doći ukoliko ste se našli u situaciji da ste sudionik prometne nezgode nešto su što standardno nudimo svim našim članovima.

Međutim, naša udruga također ima vrlo snažan edukativan karakter. Naše članove, ali i cjelokupnu javnost, želimo informirati o tome što su najbolji postupci u slučaju prometne nezgode te koji se tipični problemi javljaju u kasnijim, nažalost u praksi vrlo dugotrajnim sudskim postupcima.

Tijekom dugogodišnjeg, izuzetno vrijednog iskustva naših pravnih savjetnika u pravosudnom sustavu, susreli smo se s brojnim specifičnostima koje se javljaju u pojedinim vrstama slučajeva te smatramo da se pojedinci mogu zaštititi od brojnih neugodnosti i izbjeći brojne probleme ukoliko za njih na vrijeme znaju.

Putem ovih web stranica informirat ćemo vas, stoga, o novim vijestima, pisat ćemo o tome što savjetujemo u pojedinim situacijama, a razmatrat ćemo i neke zanimljive konkretne slučajeve iz kojih se mogu izvući vrijedni savjeti i preporuke. Ukoliko je vaš slučaj sličan nekima od opisanih, nadamo se da će vam naši savjeti pomoći.

Naravno, ukoliko imate specifičan slučaj ili ste upravo imali prometnu nesreću, svakako nam se javite putem obrasca za kontakt kako bismo vidjeli kako vam možemo pomoći! Na sve upite i komentare redovno ćemo odgovarati, a bilo bi nam drago da svoja mišljenja podijelite s nama i u komentarima ispod pojedinih članaka.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *