Andrej Bulat u emisiji RTL Direkt Zorana Šprajca

“Priča je ovo koja bi lako mogla biti ispričana kao tragična i potresna, ali njezini protagonisti su toliko puni duha i života koliko duha i života nemaju ni mnogo sretnije priče. Priča je to o dva prijatelja, dva invalida, ali i o bešćutnom hrvatskom pravosuđu.

Jedan od njih, gospodin Zdravko Rak davno je u prometnoj nezgodi ostao bez vida. Njegov prijatelj gospodin Andrej Bulat tada je postao njegove oči.

Ali kako život već zna biti okrutan, i gospodin Bulat je prije sedam godina stradao u prometnoj nesreći i – izgubio noge. Pa je gospodin Rak postao njegove noge. Tako njih dvojica idu kroz život, sada baš kao i nekada – zajedno imaju i oči i noge i pri tome  beskrajno mnogo humora i šarma. ” Nastavak priče pročitajte na stranicama RTL-a, klikom ovdje.

Prilog o Andreju Bulatu pogledajte ovdje.

Zanim li Vas zašto je naizgled jednostavan slučaj suputništva potrajao šest godina, gostovanje predsjednika Udruge stradalih u prometnim nezgodama Bonus u emisiji RTL Direkt pogledajte ovdje ili pročitajte više o tome na našim stranicama pod naslovom Andrej Bulat čekao je više od šest godina na presudu šibenskog općinskog suda za prometnu nesreću u kojoj je bio – suvozač. I dočekao.

 

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *