George Clooney ozlijeđen u prometnoj nesreći na Sardiniji – motociklom udario u automobil

Holivudska glumac George Clooney ozlijeđen je jutros u prometnoj nesreći na Sardiniji prilikom naleta motorom na osobni automobil – javlja La Nuova Sardegena. Zbog ozljeda je hospitaliziran u lokalnoj bolnici Ivan Pavao II.

Čini se da ozljede ipak nisu teške, iako američki glumac ima modrice i podljeve na laktu i nozi. Clooney je ubrzo otpušten na kućnu njegu, a u pratnji supruge, ugledne odvjetnice Amal Alamuddin, sada Clooney, s kojom je napustio bolnicu u kombiju produkcije. Naime, poznati par provodi ljeto na Sardiniji gdje Clooney snima seriju „Kvaka 22“, a do nesreće je navodno došlo kada je omiljenim motociklom napuštao svoj hotel u Costa Corallini, na sjeveru otoka.

Obzirom na svoje bogato iskustvo rješavanja međunarodnih šteta Udruga Bonus smjesta je ponudila pomoć stradalom glumcu. Sigurno nismo jedini, ali vjerujemo da iskusni zavodnik koji se, unatoč bogatoj ponudi holivudskih starleta, zaljubio u odvjetnicu, zna prepoznati kvalitetu.

Bez brige, i dalje stojimo na raspolaganju i svima vama koji ste malo manje poznati. I ne dajte da vam nezgoda u prometu pokvari ljetovanje. Vidite da se može dogoditi svakome. Samo što naši članovi problem ne moraju rješavati sami, mogu računati na našu punu podršku.

Facebooktwitterredditpinterestlinkedinmail
0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *